Over Natuurelle - Natuurelle


NatuurelleOver Natuurelle

Over Natuurelle

Voor de praktijk Natuurelle is iedere patiënt uniek en wordt dus individueel benaderd. Er wordt gekeken naar de constitutie (unieke eigenschappen) van deze persoon.

Bij een holistisch-  natuurgeneeskundige behandeling gaat het steeds om de gehele gezondheid, er wordt holistisch gekeken naar de zieke in plaats van naar de ziekte. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen lichaam en geest. Alle aandacht gaat naar het voortdurende samenspel tussen lichamelijke, emotionele, geestelijke, sociale, culturele en spirituele aspecten van de mens.

Een Holistisch- orthomoleculair geneeskundige bestrijdt geen symptomen van ziekten, maar richt zich op de oorzaak en herstel van de gehele gezondheid. De patiënt wordt hierin ook begeleid met nieuwe kennis, vaardigheden en bewustwording naar een betere gezonde leefstijl zodat de patiënt de eigen gezondheid op lange termijn zelf in stand kan houden, en voortbouwend op wat de patiënt van de ziekte en behandeling heeft geleerd. De patiënt wordt als partner gezien, zonder de samenwerking tussen behandelaar en patiënt is de aanpak niet functioneel. Vertrouwen, openheid en de bereidheid van beide kanten om zich in te zetten naar resultaat is een vereiste.

Therapeut Amaria Lahmam

In dit kort aardse leven wil ik graag iets betekenen voor de mens en natuur, vanuit het hart werken. Ik heb me altijd al anders gevoeld in het leven en wist dat het leven meer is dan wat we zien. Het universum moet een schepper hebben die alles bestuurd en regelt.  Het enige wat we in dit aardse leven hebben is tijd, dat maakt dat tijd het kostbaarste bezit wat een mens heeft. Het heeft mij als persoon veel aan het denken gezet wat ik wil doen en wat mijn bijdrage zal zijn voor de maatschappij en de wereld. Wat ik met de tijd heb geleerd van het leven is dat niets toeval of vanzelfsprekend is, elke tegenslag of obstakel heb ik als lering gezien en ik ben dankbaar voor alles wat mij is overkomen. Als therapeut sta ik daardoor nog sterker  bewuster in het leven. Elk mens is opzoek naar zichzelf in het leven, weten wat je wilt van het leven is het belangrijkste fundament om succes te bereiken. Ik geloof oprecht dat succes er voor iedereen is als je er maar naar zoekt. Ik ben iemand die graag wil weten hoe dingen in elkaar steken en het moet passen in logica en goed voelen, achter elke oorzaak is een oorzaak.

Inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring binnen de natuurgeneeskunde en afgestudeerd op verschillende vakopleidingen ben ik altijd nog gedreven therapeut die zich blijft verdiepen en bijscholen binnen de holistisch complementair natuurgeneeskunde. Naast mijn opleidingen heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarom verder gaan verdiepen in neuro-wetenschappen en natuurwetenschappen om meer en meer te begrijpen hoe de brein werkt en welke invloeden ons brein heeft op ziektes en hoe ze te genezen. Hoe meer ik me verdiep in kennis hoe meer ik achterkom dat ik heel weinig weet, voor mij is kennis een Ocean en heerlijk om in te zwemmen. Tijdens mijn onderzoek ben ik zoveel mooie dingen tegengekomen dat ik graag wil delen met iedereen en daarom ben ik ook begonnen aan het schrijven van mijn boek. Uiteindelijk wil ik mijn kennis over gezondheid en succes in het leven delen, succes en hoe je jezelf kan genezen van aandoeningen, trauma’s, burn-out en nog zoveel meer….

HBO opleidingen:

 • Orthomoleculair Epigenetisch
 • Medische basis en psychosociaal kennis
 • Levende bloed analyse
 • Zelf studie hematologie en laboratorium
 • kruiden geneeskundige
 • herborist
 • Chinese natuurgeneeskunde BVO
 • Reflexologie
 • Hijama Cupping
 • Hirudo-therapie
 • Detox consulent
 • Hormoon Consulent

 

Bloedanalyse vanuit een holistisch, complementaire, natuurgeneeskundige en orthomoleculair benadering.

Bloedanalyse is een methode om te meten hoe de processen in het lichaam functioneren. Wij gebruiken de medische analyse om achter de oorzaak te komen samen met de symptomen die tijdens de intake zijn genomen. Achter elke klacht of symptoom zit meer dan alleen fysieke of mentale onbalans, het is een samenwerking van meerdere factoren.